Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam

Kereskedelmi tanfolyamKereskedelmi tanfolyamkereskedelmitanfolyam.lap.hu/9-99hu16813760132008-02-13 15:00:252023-04-13 10:53:33ZottyaZottyaCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2008
Hirdetés

Meghatározás

Általános adatok A szakképzés megnevezése: élelmiszer- és vegyiáru eladó Az élelmiszer- és vegyiáru eladó szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 31 341 01 0010 31 02 Az élelmiszer- és vegyiáru eladó szakképesítés szintje: Középszintű szakképesítés A jelentkezés feltétele: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági vizsgálat Betölthető munkakör: * Eladó (FEOR 5112) A élelmiszer- és vegyiáru eladó szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása: Az élelmiszer- és vegyiáru eladó: Segíti az árubeszerzést. Készletezési, raktározási feladatokat végez. Értékesítési tevékenységet végez. Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat. Előkészíti és lebonyolítja az élelmiszerek, vegyiáruk mennyiségi és minőségi átvételét. Betartja az élelmiszerek és vegyiáruk tárolására vonatkozó speciális előírásokat. Vezeti a minőségbiztosítási rendszer működtetéséhez előírt nyilvántartásokat. Ellenőrzi a jövedéki termékek épségét és a korlátozás betartását, a szavatossági időket, a tárolási hőmérsékletet, a mérőeszköz hitelesítésének meglétét. Biztonsággal üzemelteti az élelmiszerek értékesítése során használt gépeket, eszközöket. Szakszerűen kihelyezi és bemutatja az élelmiszeripari és vegyipari termékeket. Igény szerint tájékoztatást ad a korszerű táplálkozást biztosító élelmiszerekről. Leméri az árut. Intézi a vevői reklamációkat. Igény szerint díszcsomagolást, ajándékkosarat készít. Előkészíti és lebonyolítja a reklámakciókat.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés